spank wire blonde sucking dick and fucked through a glory hole.

https://xmoviesforyou.xyz/ babes share black suck.

Slide background

Bedrijfsvisie

De visie van het bedrijfsmanagement is duidelijk: diverse gezonde, kwalitatief hoogstaande pruimtomaten kweken en dit op een duurzame manier.

Deze duurzaamheid trekken we door in alle facetten van het bedrijf.

  • Duurzaamheid

    Onze tomaten worden gekweekt op een zo ecologisch mogelijke verantwoorde manier.

  • Materialen

    Bij de aanschaf van materialen, gaande van installaties tot verpakkingen, gaan we steeds op zoek naar duurzame materialen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze eco-tray en houten verpakking die we aanbieden als verpakkingsmateriaal.

  • Personeel

    Duurzaamheid trekken we ook door naar ons personeel. We durven te investeren in ons personeel.

Bedrijfsvisie

Als tomatenkwekerij waren wij de eerste die erkend werden als invoegbedrijf. Hiermee engageren we ons om mensen die moeilijker op de arbeidsmarkt tewerkgesteld geraken, omwille van hun handicap of leeftijd,… een kans te geven en op zoek te gaan naar hun kwaliteiten. Inmiddels hebben we reeds meerdere van deze mensen tewerkgesteld.

Samen met diverse organisaties lopen heel wat mensen stage bij ons. Samen met hun begeleider gaan we op zoek naar hun sterke punten om hen zo terug in het arbeidscircuit te brengen.

Daarnaast hebben we ook een samenwerking met een naburige instelling. Hier verblijven jongeren voltijds met een mentale of fysieke handicap. Wij bieden taakjes aan die de jongeren komen uitvoeren bij ons. Dit zorgt voor een afwisseling binnen hun dagschema. Een leerrijke en plezante ervaring waar beide partijen beter van worden.

Enkel zo zijn we ervan overtuigd dat we meewerken aan een duurzaam product.